| NeagoeDodu1998 a întrebat:

Salut,puteti sa-mi spuneti va rog ce problema as putea avea la picior, mai precis in varful tibiei sub rotula? Am observat durerile prin toamna trecuta ( 2014 ), practicam box si saream foarte mult coarda, dupa incalzire nu prea ma durea, dar dupa antrenament abia puteam sa merg, am fost la medic si mi-au recomandat sa iau Calciu si sa merg la mare ( deorece in prezenta razelor UV vitamina D se sintetizeaza ) lucru care l-am facut dar durerea nu trece! ( Am 12 ani ). Ce sfaturi imi puteti da? Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Anonimuserr a răspuns:

Da, e corect dar ar trebui și alte investigații mă gândesc dacă problema persistă. Doppler, radiografie, sau al reumatologie să te duci. Dar eu cred că ai putea să scapi dacă pelci la kinetoterapie să faci un tratament eficeint. Avem kinetoterapeuți foarte buni. Sănătate!

2 răspunsuri:
| Anonimuserr a răspuns:

Du-te la medicul de familie iar acesta va vedea ce analize trebuie facute. Poate este o chestiune de ortopedie sau reumatologie. În orice caz, poți face radiografie, RMN pentru investigații ample. Poate fi și o chestie neurologică. Sau poți face și ecografia Doppler vasculara. Calciul e bun dar numai dat de un medic și vitamina D. Sau Calciu + D3 pentru oase. Dar dacă este o problemă emai complexă trebuei făcute investigații serioase care le-am specificat mai sus.

| NeagoeDodu1998 explică (pentru Anonimuserr):

Am fost la cel de familie apoi la cel Ortoped, acesta mea spus ceva legat de crestere si ca in 3-6 luni imi trece daca-i respect sfaturile ( a trecut un an ) insa as dori o metoda care apoape sigur va da rezultate ( vreau sa ma apuc iar de sport )am cautat pe net la alti medici, multi spunand ca e vorba de,, Jumpers knee "am incercat diferite metode (Calciu, masaj, bandaj strans etc. ) insa fara rezultat, am uitat sa specific faptul ca apar si umfluturi dupa efort.

| Anonimuserr a răspuns (pentru NeagoeDodu1998):

Da, e corect dar ar trebui și alte investigații mă gândesc dacă problema persistă. Doppler, radiografie, sau al reumatologie să te duci. Dar eu cred că ai putea să scapi dacă pelci la kinetoterapie să faci un tratament eficeint. Avem kinetoterapeuți foarte buni. Sănătate!