Întrebare recomandată | ElenaSt2011 a întrebat:

Puteti va rog sa-mi scrieti care marca de vaccin contra hepatitei B sa aleg?

Stiti care este numele firmei producatoare, eventual tara in care se produce?

Sigur exista mai multe firme producatoare, dar nu am de unde sa stiu care marci de vaccin contra hepatitei B sunt eficiente si care nu.

Am intrebat la cateva farmacii (putine) dar degeaba. Am cerut chiar parerea unei infirmiere, care lucreaza in sectia de urgente a unui spital, dar mi-a zis ca nu are incredere in vaccinuri.

Nu am pe cine altcineva sa intreb.

Oare vaccinurile administrate de Sanepid Bihor sunt eficiente?

Le multumesc anticipat tuturor celor care imi vor raspunde.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Llavg a răspuns:

Orice vaccin administrat corect e bun. Nu exista unul mai bun decat celalalt. Doar ca nu se mai gaseau pe piata de ceva timp. Si cei de la sanepid sunt destul de incredere. Dupa vaccinare fa ti titrul de anticorpi sa vezi daca a mers. Titrul de ac trebuie sa fie mai mare de 10.

Exista riscul sa nu raspunzi tu la vaccin. O mica proportie din oamenii care fac vaccinul nu raspund din diverse cauze.