| Ovidiu4700747 a întrebat:

Salut,

Recent fusesem la plajă și m-am dus puțin departe decât se putea, nu am observat și a venit un val mare iar eu am înghițit apă de mare din greșeală dar foarte puțin.

Trebuie să mă îngrijorez sau există un medicament?

Mulțumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AlexandraIris22 a răspuns:

Bună! Nu este un motiv de ingrijorare. Cu toții am inghițit putină apa la mare la un moment dat și nu s-a întâmplat nimic. Totuși, dacă te simți rău, sau ai dubii, ai putea sa întrebi la o farmacie, dar dacă nu ai niciun simptom neobisnuit, cel mai probabil nu o sa aibă cu ce sa te ajute prea mult.

| Ovidiu4700747 explică (pentru AlexandraIris22):

Mulțumesc mult.

| AlexandraIris22 a răspuns (pentru Ovidiu4700747):

Cu drag! Zi faină! happy

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

N-ai nimic, stai linistit. Apa de mare este mai sanatoasa decat energizantele pe care le beti.

| Violleta2022 a răspuns:

Potis a bei si o galeata de apa de mare si apoi poti a o vomiti, ca nu patesti nimic. De la atata lucru nu ti se dau medicamente, eventual te pune sa vomiti.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu e cazul să te ingrijorezi. Apa de mare este curată, cu sare și alte minerale. Nimic rău.