| Nimixpecial a întrebat:

Salut,recent m-am accidentat la fotbal,iar acum de fiecare data cand alerg dupa cateva secunde imi apare o durere foarte mare in zona muschilor aductori de la coapsa,mai inspre zona inghinala, ca si cum s-ar incolaci ceva acolo si nu isi da drumul decat daca intind piciorul de cateva ori.Cineva mi-a recomandat exercitii,si am observat ca de fiecare data cand stau intins pe spate si duc genunchiul la piept iar apoi il intind pocneste ceva in acea zona(absolut de fiecare data). Momentan nu stiu daca e ceva atat de grav incat sa consult un doctor, vreau sa stiu daca a mai patit cineva asa ceva si cum se trateaza.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Un ligament tens, trece dupa mult timp de exercitii care ti le da medicu de familie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut Nimixpecialhappy
Ceea ce am citit despre cazul tau, nimic nu este o problema adica nu este nimic grav, deci si mi-e s-a intamplat la fel pocnituri la picior cauza a fost la fel cum ai spus despre fotbal...
La multi persoane s-au intimplat aceasta problema cu pocnituri deoarece eu cred ca esti o fata fotbalista imi place big grin cum ar asta inseamna ca muschi tai chiar si oase au nevoie de spatiu pentru ca nu au loc unde se pune muschi si de acea se intinde pe linga oase si de aici auzi pocnituri... De aceea trebuie sa te ocupi cu sport mai usoare cum ar fi fitnesul sau Tenis, dar fotbal cu siguranta e periculos pentru fete... vreau sa ma asigur ca vei fii bine dupa accidentul de fotbal!
Daca ceva nu merge ma anunti sa iti fac masaj la piciorhappy
Pa!