| Iulius95 a întrebat:

Salut. Recent m-am angajat si am nimerit pe un post unde stau mai cocoșat, de atunci am dureri enorme de coloana, mai exact la mijloc, simt ca nu pot să-mi îndrept spatele si parca si acasă stau cocoșat acum, dacă incerc sa ma îndrept ma doare foarte tare coloana si simt ca nu am aer. Ma mai doare si jos in zona lombara mai ales când stau in pat pe spate si incerc sa ma ridic rămân blocat de coloana si am dureri foarte mari, am dat cu tot felul de creme pentru dureri de spate si folosesc si plasturi cu ardei iute dar nu ma ajuta deloc. Ce pot face? Simt ca cedez pe zi ce trece iar locul de munca nu pot sa-l schimb momentan pentru ca am nevoie de el si in zona mea găsesc greu un loc de munca. E posibil să-mi fie deplasata coloana?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| AnemonaP a răspuns:

Buna. Singura și cea mai buna persoana căreia sa ii ceri ajutorul este medicul. După o consultație, îți va da exact ceea ce ai nevoie. Pentru a nu mai sta atât de cocoșat, poți încerca un suport corector spate.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Flavianadx a răspuns:

Ai nimerit pe un post care iti cere sa stai cocosat? laughing A fost tragere la sorti?
Mergi si tu la un ortoped si intreaba-l ce ai. Iti da ala alifie, pastile, masaj si gimnastica.