anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, recent mi-au apărut niște pete pe amigdale negre si cel stâng este și puțin umflat și mă doare la înghițire. Intrebarea mea e daca poate fi cumva de la fumat sau ce motive mai pot fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Simpatic a răspuns:

Bai numai speriati omul asa doar dupa niste pete, pentru cancer nu se uita medicul asa la tine si zice cancer, se fac teste serioase si apoi se da un verdict!
Uneori nici nu te iei dupa primul medic ci mergi la cel putin 2-3 si repeti serii de analize pentru a fi sigur de un rezultat

george lasa tigarile urgent, mergi la medicul de familie cere examinare, apoi cere consult de specialitate ORL, mergi la un medic bun ORL-ist, recomand clinici PRIVATE ca sa nu stai dupa programari de astea facute cu Cardul prin Casa,
Medicul te va indruma ce sa faci daca este sau nu o tumora, desi eu nu m-as pacienta sa afirm asta, poate fi orice altceva
Medicina nu se face dupa ureche, medicii nu sunt mecanici auto care-si dau cu parerea dupa simptome, baza este analiza si apoi puse cap la cap mai multe piese duc la diagnostic.

Ca au aparut sarlatani de medici pe internet care puneau diagnostice prin whatsapp in pandemie...mi se pare grotesc, lacomie si lipsa a bunului simt fata de pacient

4 răspunsuri:
| RxTx a răspuns:

Vestea buna este că se pot scoate ușor și repede.
Cred că este cancer că așa i-a părut și străbunicului
Și a crăpat.

| SebyOp a răspuns (pentru RxTx):

Fumez de doar 2 luni 4-5 tigari pe zi

| RxTx a răspuns (pentru SebyOp):

Mergi la un consult la ORL
te lasi de fumat pentru ca nu vezi pitici roz nu te intalnesti cu alba ca zapada si cei 7 pitici obraznici
asa ca daca tot nu zbori pe lampa lui aladin atunci de ce sa fumezi doar asa ca sa te otravesti

eu trag gust tot felul de lucruri interesante dar eu cand gust o data o combinatie de sustate ajung pe alte 7 lumi paralele simultan

| ionvasile22 a răspuns:

Ai cancer amigdalian