Daca nu ai tampanul spart, atunci - de obicei - nu este problema prea mare.
Tiuitul poate sa treaca in cateva saptamani.
De tinitus nu mai scapi, e pe viață! Nu exista nici tratament! Daca in câteva zile nu îți trece acel tiuit o sa ramai toată viața cu el! Medicii o sa îți spună că nu au ce sa îți facă și că trebuie să te obișnuiești.
Nu e neaparat ceva grav,și mie mi-a pușcat mai demult o petardă exact langă ureche, o vreme păracă numai auzeam chiar așa bine cu urechea aceea, și uneori auzeam mici țiuituri, dar acum nu mai am absolut nimic, și aud bine cu ambele urechii
Bun, perfect, maine fac oricum o audiograma sa vad cum iese
Poți să stai liniștit, eu nu am fost la niciun ORL, și mi-a trecut de la sine, dar o perioada destul de lungă după pușcătură am auzit și eu țiuituri și parcă uneori nu auzeam prea bine cu aceea ureche, dar acum numai aud nici țiuituri, și aud bine cu ambele urechii
Super, eu acum aud si un fel de vibratie in urechea dreapta dar cred ca e de la socul exploziei, ca daca aveam ceva rupt/fisurat/spart curgea sange etc.
Eu nu vreau să te sperii, dar s-ar putea să ai chiar și câteva luni simptome deranjate la aceea ureche, nu mai știu exact, dar cred că aproape un am am avut simptome deranjate țiuituri în, nu auzeam prea bine cu aceea ureche, dar bine eu nu am fost la niciun medic
Eu am noroc ca si varul meu e medic orl si ma ajuta el, el mi-a zis ca o sa imi treaca dupa ceva timp, chiar intr-o saptamana si ceva ca e doar un traumatism si mi-a dat sa iau un antiimflamator si o sa treaca cu timpul, un coleg de a lui tata a zis ca cand a fost in armata i-a pus sa traga cu tunul si colegului lui i-a curs sange din ambele urechi si chiar si in momentu de fata mai vorbeste cu el din cand in cand, asa ca nu ar trebui sa ma sperii de la o petarda
Nici la mine nu a curs sânge
Mie mi-a pușcat petarda la câțiva centimetri de ureche, după aceea cred că 1 oră sau mai mult am auzit numai țiuituri destul de puternice în urechi, îți dai seama că și eu m-am speriat că a fost că un șoc pentru mine
Si la mine a fost petarda in dreapta mea si brusc am auzit un tiuit puternic si urechi infundate
Chiar și peste câteva lunii dacă o să mai ai țiuituri din când în urechi, sau nu vei mai auzi bine cu aceea ureche, să nu te sperii, și la mine a fost la fel câteva lunii, e foarte neplăcut să îți puștea o petardă în aer lângă ureche
Da ale mele erau înfundate, zici că aveam plin de apă în ele, abia după 1 oră sau 2 s-au desfundat
Eu îmi dau seama prin ce șoc treci acum, fiindcă și eu am rămas șocat un timp, dar cum ți-a pușcat tot în aer la câțiva centimetri de ureche?
Era pe jos, nu in aer
Cum a ți-a pușcat lângă ureche dacă ea a pușcat jos?
Langa mine nu langa ureche
Salut, ai fost la ORL? Poți veni cu un update referitor la diagnostic? Ma simt nevoit sa intreb fiind în aceeași situație, ma frământă nasol.
Da, mi-a spus ca este doar un traumatism care va trece cu timpul si mi-a dat sa iau Medrol care este antiinflamator, stai linistit o sa treaca nu ne bate pe noi o petarda?
Sa dea Dumnezeu, stau și ma stresez aici ca dacă e ceva permanent sau dacă raman cu sechele. Ma jur ca la anul nu mai ies din casa de revelion, oricum hai ca o sa treacă, nu ne bate
Si eu am zis acelasi lucru ca nu mai ies, tind sa cred ca petarda a bubuit mai aproape de urechea dreapta dar ma enerveaza tiuitul si vibratia, chiar daca mi s-a spus ca e doar un traumatism tot sunt speriat stau si ma gandesc cand o sa-mi treaca
Da, și pe mine ma enervează, dar eu am avut un pic de tinnitus de când eram mic și m-am obișnuit cu el (ceva încet ce nu mi afecta auzul sau ceva). Parca și pe mine tot vibrația aia ma sâcâie. Dacă mai era Dan Negru si făceam revelionul în casa nu se intampla, dar vorba ta nu ne bate o petarda, trebuie sa treacă