Buna eu m`am operat de apendicita in clasa a 4a acum sunt a 10a.nu e cv foarte rau.din cate imi amintesc mi-au bagat perfuzii si in ele anestezic dar n`am simtit aproape nimic. apoi nu mai stiu m`am trezit operata.nu e o operatie foarte grea.eu zic sa mergi mai intai la medic poate tu n-ai chiar o apendicita.stiu ca pe mine ma durea in dreapta si-mi amortea piciorul drept.cel mai bine mergi la medic.
Operatia de apendicita este ceva normal si multe persoane s-au operat. Cand m-am operat eu nu ma durea in zona apendicelui.In legatura cu anestezia am urmatorul lucru de spus:depinde de organism.Mie mi-a facut R-12(habar n-aveam ce inseamna atunci)dar stiu ca mi-a dat o injectie in spate pe langa coloana. Aproape cand s-a terminat operatia m-am trezit si vedeam doctorii cum vorbeau. Dupa ce am iesit din sala mi-a fost rau si ma durea capul(ceva normal).
In concluzie e o operatie destul de usoara.Sa nu iti fie frica pentru ca asa am fost si eu (fricos) inainte de operatie dar vad ca esti un/o Shooter/ita si sunt sigur ca vei fi tare. La revedere!
Normal ca am avut pefuzii si te rog scuza-ma ca nu am mentionat.Anestezia nu a durut.Dar ar fi mai bine sa consulti un medic.Numai bine!
Din cunostintele mele operatia nu este dureroasa si dureaza in jur de 30 de minute