Probleme cu tensiunea arterială. De aceea ți s-a spus să nu bei ori să mănânci produse ce conțin cofeină - cafea, cola respectiv ciocolată caldă. Eu sunt cardiacă și am aceleași probleme ca și tine când vine vorba despre căldură. Ideea ar fi următoarea: Evită să stai în soare, pulsul o ia razna din cauza căldurii și lipsa apei ( pun pariu că nu bei 2 litrii pe zi) iar de aici pot apărea problemele precum halucinațiile, senzație de moleșeală și leșin.
Odihnește-ți ochii, nu îi supune prea mult timp stând la calculator, laptop, TV, telefon, etc.
Multe fructe și legume în această perioadă, sucuri, apă, haine deschise la culoare și cât mai vaporoase. Nu ieși de la ora 11 la ora 3 după-amiază afară. Atunci căldura atinge cele mai înalte cote, iar dacă ieși, du-te pe la umbră și ia cu tine o batistuță, un măr și o sticlă cu apă.
In primul rand nu ai nimic de la faptul ca ai cazut in cap la 9 luni. Cati nu am cazut in cap cand eram mici.
In durerile de cap, prima investigatie este la oftalmologie. Cele mai dese dureri de cap sunt date de catre ochi.
Pe urma daca ochii sunt in regula, se stabileste alimentatia pe care o ai, tensiunea etc. O tensiune ridicata, creaza presiune in creier si da dureri de cap.
Zaharul, cafeaua dau dureri de cap.
Daca nici asa nu scapi de dureri, se merge la neurolog, neurologul va prescrie un RMN cranian si pe baza acestuia va pune un diagnostic.
Multa sanatate.
Ai o sensibilitate. E bine sa stai mereu cu capul acoperit cand iesi afara,.sa te feresti de caldura excesiva. Unii sunt mai sensibili, altii mai putin sensibili. Si încearcă o alimentatie cu mai multe fructe legume si paine integrala sau cereale integrale.