| alinutzu_6299 a întrebat:

Saptamaniile trecute am fost la bucuresti la bagdasar arseni la sectia neurochirurgie pentru a indeparta o punga cu puroi
In aceasta punga sa gasit microbul Ps aeruginosa si am fost sfatuit sa ma internez la Craiova sau Bucuresti (eu fiind mai aproape de craiova am ales... Craiova ) Si as dori sa stiu cam cat dureaza tratarea pentru acest microb tin sa mentionez ca ma tratez preventiv(ca sa nu mai apara)
pentru mai multe detalii :ByGsMoKe_15

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| IMC90 a răspuns:

Asta se putea trata si ambulatoriu...

| benny a răspuns:

Cel mai bine control la medic periodic, dar daca esti sub tratament nu cred ca va mai aparea

| alinutzu_6299 explică:

Pai asa au zis ca sa fac tratament ca nu are rost sa ma operez de 10 ori si sa fac un tratament de 1 2 3 saptamani ...si as vrea sa stiu cam cat dureaza ca sa stiu la ce ma astept pentru scoala mai multbig grin