Nu ai nimic, și eu ma chinui cu anxietatea de la 14 ani, (de 6 ani). Totul pornește de la creier. Dacă tu te gândești acum ca te doare piciorul, începe sa te doară. Suntem ceea ce gândim. Gândește-te dacă inima îți bate, EȘTI IN VIAȚA! ) Nu trebuie sa te îngrijorezi. Ocupa-ți timpul ca sa nu te mai gândești la bătăile inimii și totul o sa fie bine.
Anxietatea si crizele de panica, fac sa-ti bata inima foarte puternic, asa se manifesta aceste crize si sunt specifice.
Trebuie sa te calmezi si sa inveti sa te stapanesti, ca sa nu mai faci asemenea crize.
Te sfatuiesc sa inveti niste exercitii simple de yoga, care te-ar putea ajuta enorm, sa devii din nou un om sanatos mental.
Dacă nu ai probleme cu inima pe EKG, poate ai probleme cu capul pe EEG. Dacă nu le tratezi, poți ajunge la ipohondrie (semiglumă). Știu pe cineva la care îi era frică de bătăile inimii. S-a gândit el că inima lui bate prea repede ( tahicardie) și s-a concentrat ca inima lui să bată mai lent.
Nu este greu, dacă ești calm, inima bate mai lent.
Apoi seara la culcare inima lui bătea tot mai lent.
Așa că i-a fost frică că în timpul nopții, inima lui se putea opri.
A ajuns sp aibă o insomnie așa de puternică încât a ajuns să aibă probleme psihiatrice.
Hai la spital.
Ce i-au dat acolo?
Calmante.
Ce efect aveau astea?
Încetinirea bătăilor inimii.
Insomnia a crescut și nu aveau efect somniferele.
Toate aștea până când un psihiatru isteț ( eu i-am dat idea), a reușit să scoată din mintea băiatului veleitățile de fakir.
Apoi bătâile inimii au revenit la normal și somnul la fel.
Așa că dta ești pe drumul bun care duce la dezastru.
Tahicardie, anxietate, nu pot să mă calmez, că mă turez singură amestecând cuvintele. Ce mai contează că EKG-ul era normal.
Domle doctor dați-mi vă rog ceva de cal mare, că de cal mic am și eu acasă.
Știi de ce ai nevoie? De o injecție cu apă distilată, dar să ți-o dea în fund, un medic tânăr și frumos ca Făt Frumos.
Da; bătăile rapide ale inimii
Sunt un semn firesc cand ai anxietate. Toti anxiosii pățesc asta si nu mori de la asa ceva. Doar frica este problematică fiindca ea e cea care te face sa te sperii, sa te alarmezi inutil.
Daca nu ai probleme cu inima, atunci cine ti-a pus diagnosticul de tahicardie? Banuiesc ca nimeni. Anxietatea generalizata si sindromul neurovegetativ pot da simptome psihosomatice care disimuleaza multe afectiuni, inclusiv afectiuni cardiologice. Cei afectati pot sa creada chiar si ca sunt in mijlocul unui infarct miocardic, cu dureri toracice, accelerarea ritmului cardiac, senzatia de sufocare, lesin si asa mai departe. Acestia isi revin foarte repede din acea stare prin administrarea unor tratamente placebo.
Calmează-te serios că nu ai nimic, te panichezi așa aiurea și îți faci rău... Nu vei păti nimic.
Salut! Este normal sa ai frici. Nu iti fa griji. Eu iti propun sa studiezi despre sistemul circulator, inima etc. pentru ca te va ajuta sa intelegi cum functioneaza si eu cred ca nu ai sa mai ai frica asta. Sper ca te-am ajutat.
12345678o întreabă: