| Lalal66 a întrebat:

Salut si la multi ani! Aseara la 12 noaptea a bubuit o petarda/artifica langa mine si in momentul ala am simtit cum mi s-au infundat urechile si tiuit puternic. Acum m-a mai lasat tiuitul dar inca am urechile infundate. Sunt foarte speriat e ceva grav? Sau o sa treaca in cateva zile?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| MarianWLF a răspuns:

Am patit si eu acum multi ani de zile, o sa treaca, nu baga castile in urechi cateva zile.

| Lalal66 explică (pentru MarianWLF):

Am zis ca renunt la casti cateva zile, usor usor aud cum pocnesc urechile adica se desfunda. in 2-3 zile ar trebui sa fiu bine sper

| MarianWLF a răspuns (pentru Lalal66):

Da, stai linistit.

9 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

A bubuit prostia!

| Lalal66 explică (pentru Bula):

Definitia unui roman prost. N-am dat eu, a dat altcineva. dar mai bine comentam in loc sa ajutam

| Holiday a răspuns:

O sa-ti treaca in 2-3 zile.

| eliancodrut a răspuns:

Daca pesista tiuitul, peste 2-3 saptamani consulta un ORL-ist. Eu am avut timpanul fisurat si imi "fierbe" usor si in prezent. Prea multe nu are ce sa-ti faca medicul, dar te fereste de infectie.

| Kufu95 a răspuns:

Îți va trece peste câteva zile că ai spui că te-a lăsat țiuitul.

| Lalal66 explică (pentru Kufu95):

M-a mai lasat cat de cat, imi tiuie mai rar da aseara era insuportabil, ma enerveaza acum doar infundatura de o am in urechi

| George456 a răspuns:

Ai mai pus întrebarea asta.Nu știu dacă ești același utilizator sau nu!
Nu te-ai ales cu nici un timpan fisurat omule îți va trece.

| Lalal66 explică (pentru George456):

Daca imi arati unde am mai pus intrebarea asta… ma inclin in fata ta.

| George456 a răspuns (pentru Lalal66):

Te-am confundat înseamnă. Amandoi aveți aceeași problemă laughing

| Vandalu a răspuns:

Asa va traba numa petarzi si prosti aveti in cap da ceva bun doamne feri sa va ganditi sa faceti generatie de insecte

| Stefanbos73727 a răspuns:

Salut, sunt exact în aceeași situație, cum mai ești? Tiuitul parca s-a mai domolit și la mine dar nu de tot, și urechile înfundate persista.

| Lalal66 explică (pentru Stefanbos73727):

Chiar acum voiam sa postez ceva pe TPU, chestia e ca de dimineata aud un fel de vibratie si un tiuit in urechea dreapta, cu siguranta urechea dreapta este cea mai afectata, important este ca nu ma doare nicio ureche, am decis sa merg la doctor azi sa vad, ca asa nu o sa-mi treaca

| MonaKoyori a răspuns:

Poate mori odata du-te in ***

| Lalal66 explică (pentru MonaKoyori):

Da ce e cu mesajele astea? Ti se pare ca eu am dat? Ganditi inainte sa dati raspunsuri ampulea

| Stefanbos73727 a răspuns (pentru MonaKoyori):

Omul nu a zis ca a dat el petarda ești cretin?