| johnnyclaudiu a întrebat:

Salut si sarbatori fericite!

De o saptamana simt o presiune ciudata in partea stanga mai jos de coaste ori chiar putin mai jos de ultima coasta.
Am avut constipatie cateva zile(2-3) dar mi-am revenit, totusi scaunele sunt putin cam mici.

Am cautat pe net ce-ar putea fi si ma cam sperie ideea.
Cred ca ar putea fi o balonare la colon in partea stanga ori ceva la stomac.

Ma puteti ajuta va rog mult cu un sfat? A mai patit cineva asa ceva?

O sa merg luni la medicul de familie fiindca acuma e Craciunul si vine si week-endul, deci o sa fie inchis.

DAU FUNDA!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| TheCritic a răspuns:

Buna! E posibil sa fie vorba despre o iritare sau o problema a colonului. Incearca sa eviti alcoolul, laptele, cafeauau, bauturile carbogazoase, tigarile, etc. si introdu un meniu in dieta ta bazat pe fibre. Numai bine!

1 răspuns:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu mai da cu presupusul după ce "lecturezi" medicină pe net.
Mergi la medic, până atunci alege o alimentație ușoară, ceai de gălbenele cu sunătoare și tei, plimbări în aer liber.
Fără alcool, tutun, cafea.
Pa, pa.