anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Solicit raspunsuri cat mai rapide deoarece e vorba de ceva medical.
Am fost la dermatolog pentru un consult. Credeam ca am un fel de neg, de ceva timp. Doctorul a trecut pe foaie "formatiune tumorala cornoasa" si mi-a spus sa fac o biopsie. Toate chestiile astea sunt legate de cancer, din ce stiu. Am gasit pe un site ceva ce arata ca ceea ce am eu si se numeste "formatiune cornoasa cutanata" si tine de cancerul pielii.
Sunt speriat, m-a programat pe luni pentru biopsie (+ trimitere de la medicul de familie.), a refuzat sa-mi ia si cei 70 de lei pentru consultatie, dar nu pot sta cu gandul asta atat de mult.
Sa inteleg ca e posibil sa am cancer?
Cum procedez sa fac investigatiile mai repede?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

In primul rand ca poate nu este cancer. In al doilea rand si daca este cancer poate fi benign si malign. Ala benign nu este rau. Mergi la un centru oncologic si fa-ti investigatiile.