| Gicutzu23 a întrebat:

Salut, sper ca am pus bine intrebarea dar vreau sa va cer cateva sfaturi:
1) Recent m-am apucat de sala, ora la care ajung acolo este in jur de 13:30 inafara de asta pana atunci as mai putea face acasa exercitii si daca da ce fel de exercitii? De exemplu daca ar fii sa ma trezesc de la 7 si ceva dimineata si sa alerg putin ar ajuta? Un raspuns clar as dorii
2) O dieta clara, am fost la un consultant care mi-a dat un fel de lista cu ce imi trebuie, am mai fost la un alt consultant si mi-a dat tot o lista dar cu alte chestii, iar asta ma dezorienteaza.
Atat am avut de spus daca ma puteti ajuta o sa va raman dator, va multumesc.
P.S: Am 17 ani, 1.70 si 98 de kg.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| xXxXxCataxXxXx a răspuns:

Pai in primul rand sa ai o masa regulata si nu cu grasimi prajeli etc sa incerci sa mananci mancaruri sanatoase legume fierte carne slaba de pui sau peste ( nu somn ) si nu in cantitati mari, daca ai o banda de alergat sau bicicleta la sala ti-as recomanda sa faci zilnic daca vrei sa slabesti si abdomene la fel. iti recomand sa faci cat poti de imbracat sa transpiri nu in maieu sau trecou preferabil o bluza sau un hanoroc stiu ca o sa trebuiasca sa le speli in fiecare zi dar asta este trebuie facute si sacrificii pentru a obtine ce iti doresti,