anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sper ca e buna intrebarea asta aici si nu trebuia sa o pun la "Beauty and fashion" ca am oroare de categoria aia. Deci am prostul obicei de a manca mult. ADOR sa mananc! Mai ales ciocolata, prajituri, pizza, paste... Adica tot ce ingrasa. Si in vara m-am operat de apendicita si am fost nevoita sa tin regim. Nu am mai mancat mai nimic din ce mancat inainte, doar legume fierte, supa si chestii de-astea, deci automat am slabit vreo 4 kilograme. Dar acum le-am pus la loc! I don't want to see Si intrebarea mea este urmatoarea: Ce pot face sa nu mai fiu atat de pofticioasa? Doar daca ma gandesc la ceva mancare o pun pe maica-mea sa-mi faca. Si cel mai mult imi place sa mananc seara... Degeaba imi spun ca nu e bine sa bag in mine ca sparta seara tarziu ca e egal cu zero, oricum o fac. Deci HELP!

P. S.: Nu va imaginati ca sunt cat Nikita. laughing Dar as putea slabi vreo 3 - 4 kg...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Maariiaa a răspuns:

Nu există un leac ca să nu mai fi pofticioasă,ci doar să te abții și să îți impui clar în minte că nu trebuie să guști din toate și să mănânci mult.
Mănâncă sănătos,de regim ca și când te-ai fi operat de apendicită și o să slăbești. După ce slăbești cât dorești,te menții, mănânci orice dar nu exagerat. Dulciurile și prăjelurile în cantități mai mici. Știu că nu sună bine, dar asta înseamnă viață sănătoasă și slăbit.

Baftă.

1 răspuns:
| floripufi a răspuns:

Si eu am fost pofticoasa mai demult dar de atatea dulciuri si chestii dulci mi-a venit rau si nu am mai mancat si m-am abtinut