| Sanzimaria a întrebat:

Salut, sper să mă ajutați cu ceva sfaturi. Am 16 ani, 1, 68 înălțime şi 65 kg, mă chinui de foarte mult timp să scap de burtă fac exerciții fizice şi fără nici un efect, încerc să mănânc tot mai sănătos dar fără nici un efect, parcă burta asta sa îndrăgostit de corpul meu şi nu mai vrea să dispară. Vă rog din suflet dacă puteți să îmi dați un sfat v-aş fi recunoscătoare. P. S dau fundă

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| mmamiruna a răspuns:

Salutare,
Acum ca tot este perioada verii, poti incerca o dieta mai slaba caloric. De exemplu incearca ca pe langa exercitiile fizice sa nu mananci zahar(decat foarte putin), sa mananci branza de vaci degresata si in general totul sa fie degresat! Sper ca ti-am fost de folos!