Salut.
De vina este alimentatia. Daca obisnuiesti sa mananci dulciuri, sa bei sucuri din comert, gogosi, fast-food, cipsuri si biscuiti- este de asteptat sa te constipi.
Daca vreisa scapi de aceste probleme trebuie sa introduci in alimentatia ta mai multe fructe si legume, si cereale integrale sau paine integrala( paine graham).
Daca vrei sa scapi pe moment de problema poti folosi un laxativ de la farmacie sau supozitor. Insa va avea doar efect de moment.
Alimentatia! Ai grija ce mananci Pa pa!
Consuma supe de legume, fructe si fa miscare! Local aplica un unguent cu galbenele sau musetel!
Buna,eu te cred, si nu fac misto de tine deloc, deoarece am trecut si eu prin ce treci tu.ai foarte foarte mare grija la alimentatie, pentru ca de la o alimentatie neadecvata te constipi sh apoi faci hemoroizi.si in cazul meu a fost la fel.am 21 de ani si de 2 ani ma confrunt cu aceasta problema.trebuia sa stau tot cu laxativele in geanta.acum am o alimentatie echilibrata, si nu mai am probleme, numai cand plec la drum si stau foarte mult in fund.atunci am niste crize hemoroidale, dar imi trece destul de repede.in legatura culaxativele, eu te sfatuiesc sa iei mai bine ceva pe baza de plante:ceaiuri, infuzii, etc. mergi intr-un plafar si intrebi.medicamentele nu sunt prea bune, deoarece te obisnuiesti si nu mai poti face numai daca le iei in continuare. sper ca ti-am fost de folos. mult noroc