| ElenaGolfita a întrebat:

spuneti-mi va rog si mie cum pot slabi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| LarisaOana a răspuns:

Nu sunt sigura ca o sa te ajut 100%, dar o sa incerc sa iti dau cateva sfaturi.
In primul rand, nu te imfometa, ai voie sa mananci ce iti vrea inimioara doar ca in cantitati mici si apoi prin putin sport dai caloriile ce le-ai papat jos happy Incearca sa faci sport, dar nu o lua tare dintr-o data, incepe cu cateva exercitii simple care sa iti incalzeasca toti muschii, apoi axeaza-te cu cate un exercitiu pentru fiecare parte a corpului. Mai tarziu, vei putea face exercitii mai complexe.
Daca e o problema grava, sfatuieste-te cu parintii tau sau consulta medicul.
Sper ca te-am putut ajuta. Succes!

9 răspunsuri:
| AndraNicoleta a răspuns:

Mai intai tii o cura de detoxifiere, apoi un regim alimentar destul de strict + exercitii fizice, iar apoi trebuie sa ai grija sa te intretii!

Se gasesc multe astfel de programe pe net.
Mult succes!

| xXdoareuXx a răspuns:

Cel mai bine un medic nutritionist, sa faci analize si iti poate prescrie o dieta. o dieta gresita iti poate face mai mult rau.

| Antoniacopiluța a răspuns:

Pai,depinde si cati ani ai. Poti slabi facand sport, adica sa alergi cam 30 de minute pe zi, sa nu mai mananci dupa ora 6, sa mananci multe fructe si legume, sa nu mai mananci gras, sau prajit, sa bei apa plata sau ceai, sau sa mergi la sala.Bafta.Pa-pa.Funda?puppy dog eyes

| HoneyPot a răspuns:

Este extrem de simplu. Nu mai mananci mult! Sunt barbat, dar am slabit 10 kg in 3 luni cand mi-am redus la jumatate cantitatea zilnica de mancare. Mancam aceleasi alimente dar intr-o cantitate redusa. Nu merge cu sportul, efort mult prea mare pentru cateva grame date jos. Cel putin la mine nu mergea.

| Conner a răspuns:

Alimentatie sanatoasa si multe exerciti si sa fie diferite

| allexxys a răspuns:

Incearca sa nu mai mananci dupa ora 18. , nu mai manca dulciuri, lasa sucurile cu acid, bea cel putin 2l de apa potabila pe zi, nu dormi dupa-amiaza si incearca ca in fiecare dimineata si seara sa faci niste exercitii,, Ex->abdomene...tongue
Asta e cea mai usoara "dieta" si zic eu si sanatoasa...kiss BAFTA!

| fishfish a răspuns:

Salut! Mananca cu moderatie, nu manca dupa ora 18:00, bea sucuri de fructe naturale sau de legume! sunt foarte bune! am avut si eu probleme de genul cu cresterea in greutate si am slabit datorita sucurilor de legume si fructe, dar nu am mancat nici paine foarte multa(max1-2 felii pe zi) si am redus total dulciurile!

| Cosmin86 a răspuns (pentru fishfish):

"nu manca dupa ora 18:00", o metoda foarte buna sa-ti fortezi stomacul si sa te imbolnavesti.

Exista metode mai putin stupide de a slabi.

| Rebeshkaa a răspuns:

Hey, eu am slabit si acum ma invidiaza toate fetele! laughing daca vrei facem schimb de id-uri

Întrebări similare