| Cristi7790 a întrebat:

Salut, știe cineva cât costa o operație la apendicită cu tot cu spitalizare? Nu sunt asigurat medical. Pot refuza internarea după operație?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

La apendicita nu se face operatie. La apendice se face operatie. Apendicita este boala. Daca te internezi la urgenta nu te costa nimic.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Apropo! Nu te lua dupa Sonia822. Spune numai prostii. Eu m-am operat acum, am facut testul covid si nu m-a costat nimic! Mai mult, am iesit astazi din spital si n-am murit.

| Cristi7790 explică (pentru Salontanul):

Pe mine ma interesează faptul ca nu sunt angajat, nu am asigurare medicala, trebuie sa plătesc sau nu?

| Salontanul a răspuns (pentru Cristi7790):

Am o nepotica ce atrebuit sa plateasca asigurarea pe o jumatate de an. Daca este la urgenta cred ca nu platesti! Vorbeste cu medicul de familie!

| johnnny123 a răspuns:

Teoretic poti refuza internarea, nu te poate tine nimeni cu forta in spital. Dar chiar ti se pare intelept sa pleci din sala de operatie direct acasa?

| Sonia822 a răspuns:

Mm..ca sa te opereze trebuie sa-ti faci testul covid, care e in jur de 300 ron. Nu stiu cat costa operatia, dar daca te declara pozitiv, te obliga la nu stiu ce tratament. Apoi, esti internat dinainte sa te opereze..nu se fac operatii fara internari. de ramas trebuie sa ramai macar o zi cred, pentru a nu avea surprize. Recomandarea e sa pleci urgent, pentru ca nosocomialele omoara. Daca ramai o zi, sa stai pe lenjerie de pat adusa de tine d-acasa. Dupa ce te externezi, o arzi, o arunci.n-o mai bagi in casa, ca sa nu iei vreun pioceanic. Daca nu stii ce e, cauta pe google.