anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut stie cineva de ce am ameteala cand ma ridic de jos? vad puncte albe, se face totul negru (cu puncte albe) si imi vine sa cad jos. daca nu ma tin de ceva straight face tin sa precizez ca port ochelari.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Ori e anemie ori daca ti-ai pus ochelari de curand sau ai schimbat lentilele ar putea fi o cauza.

| AndreiWeisz a răspuns:

Este normal, la trecerea din clinostatism in ortostatism (din culcat in picioare), tensiunea tinde sa scada brusc datorita efectului gravitational, de aceea ai acele manifestari. Dureaza cateva secunde pana cand mecanismele compensatorii intra in actiune si readuc tensiunea in limite normale.

| alinadianaaa a răspuns:

Starile astea de ameteala pe care le descrii tu pot avea numeroase cauze:lipsa de calciu, o anemie, sau poate sa fie si de cauza oftalmologica(poate sa nu fii bune dioptriile de la ochelari), iti recomand sa consulti un medic pentru un diagnostoc corect

| JustAGirl333 a răspuns:

Du-te la doctor
El va ști exact ce ai

| KlArt a răspuns:

Probabil esti adolescent. Bea lapte și mananca bine! Esti in crestere. E normal. Odata, mie mi s-a intamplat sa nu apuc un punct de sprijin si am lesinat. Ditamai cucuiul in frunte! 5 secunde am stat intins, dupa care bunica s-a speriat si a venit in camera mea pentru ca auzise ea un bubuit puternic. Cand m-a trezit, ma simteam ca si cum as fi dormit ore intregi acolo. Asta da refresh! big grin

| BuLaNNNeL a răspuns (pentru KlArt):

rolling on the floor Mancatin si hidratativa bine

| cumdc a răspuns:

Mi se intampla si mie cand ma ridic mai repede de jos