anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stie cineva de ce deviatia de sept sau sinuzita creaza o respiratie urat mirositoare? Chiar trebuie sa suport asta pana sa fac operatia la 18 ani cand atunci cica e recomandata? Plus mi se usuca gura gen limba totodata. Cum pot sa mentin fluxul salivar activ? Raspunsurile de ajutor vor primi funda. Sau daca aveti careva experiente de genul spuneti-mi cum ati rezolvat. Multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Halena, mirosul urât al respirației se datorează substanțelor și bacteriilor din salivă, iar nu din nas. Secreția salivară este determinată de mulți factori endocrini, și de rezervele de apă. lichid, fluid din corp. Astfel poți să bei mai multă apă și sau mâncare și fructe care să conțină ma mult lichid. Dacă totuși nu trece, ești suspect de diabet, și este cazul să îți faci o analiză de sânge și să îți cumperi un glucometru, să îți controlezi singur glicemia.

| McGregor788 a răspuns (pentru sadrian46):

Domnule Adrian eu mananc dulce controlat ( aprox 3-4 patratele de ciocolata ). Nu prea imi place dulcele.

| Sonia822 a răspuns:

Deviatia de sept nu da miros, da sforaieli happy Sinuzita inseamna puroi in sinusuri, si ala pute. Fa spalaturi cu peroxid de hidrogen, pentru a evita operatia si diconfotul. Cauta pe google articole pe tema asta, cu sinuzita si peroxid de hidrogen, care e ieftin si vindeca multe multee... motiv pentru care se gaseste din ce in ce mai rar in farmacii

| sadrian46 a răspuns (pentru Sonia822):

Apa oxigenată provoacă arsuri. La fel se poate curăța nasul cu apă cu sare.

| Sonia822 a răspuns (pentru sadrian46):

Nu, nu provoaca arsuri! https://viataverdeviu.ro/......-oxigenata

| Sonia822 a răspuns (pentru sadrian46):

Sunt mai multe concentratii, trebuie sa intrebe la farmacia modul optim de utilizare, cu conditia ca farmacista sa fie una pregatita. Utilizat in mod corect si la concentratia potrivita, e imposibil sa provoace arsuri. Arde, evident germenii/bacteriile, etc. E facuta sa arda ce trebuie, altfel cum se vindeca? https://sanatate2016.blogspot.com/......rogen.html

| Demidol a răspuns:

Deviatia de sept nu da miros urat. Poate fi de la sinuzita. Infectia purulenta pe care o ai in sinusuri.
Daca ai sinuzita, o poti trata oricand si chiar e recomandat cat mai repede. Nu are nici o legatura cu deviatia de sept daca exista.
"Priceputi" ca unii de pe aici imi spuneau si mie ca am deviatie de sept. Dar s-a constatat ca nu este. Aveam doar o sinuzita cronica din cauza mediului de lucru. S-a tratat dar mai revine pentru ca am tratat-o tarziu. Insa cu igiena nazala se poate tine in frau.