| adryna a întrebat:

Salut.stie cineva metode eficiente de inalbire a dintilor? cu exceptia inalbirii de la stomatolog... funditawinking

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| PetreConstanta a răspuns:

Sare Spala-te si cu sare

| Oanny a răspuns:

Bicarbonat si lamaiebig grin

| ellamarin a răspuns:

Http://www.i-medic.ro/remedii/remedii-naturiste-pentru-albirea-dintilor aici poti citi despre remedii naturiste pentru albirea dintilor

| Bijou a răspuns:

Te poti spala cu aceasta pasta de dinti, este f economica iti ajunge 2-3 luni http://forever-aloe-vera.eu/produs/191

| chibiusa a răspuns:

Spala-te si cu bicarbonat big grin

| sorinsam1995 a răspuns:

Freci dintii cu bicarbonat! P.s:nu glumesc!

| Dragos777 a răspuns:

Una dintre solutii este bicarbonatul de amoniu, este bun pentru asta, tii albeste, dar mai sigur si simplu este prin igiena orala zilnica si poate si reducerea consumului de cafea, tigari, vin rosu si alte produse nocive. Sper sa-ti fie de ajutor raspunsul happy

| AlxRasta a răspuns:

Intrebasem odata la plafar aceeasi chestie thinking mi-a zis de niste carbuni de la farmacie. ca pe moment se innegresc da ii speli si apoi se fac albi. sincer n-am incercat inca.

| maddy_6922 a răspuns:

Te speli cu bicarbonat sau cu sare big grin