| theallamericanrejects a întrebat:

Stie cineva vreun remediu pentru incheieturi?
Am 14 ani si imi trosnesc usor toate incheieturile (desi fac zilnic miscare),cel mai enervant este cand imi misc piciorul si-mi trosneste genunchiul sau,la mana, cotul.Cu acestea doua mi se intampla cam o data sau de doua ori pe zi.Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| agent001subacoperire a răspuns:

Nu te mai masturba PRIETENE
Chiar daca nu imi dai funda e adevarat ce zic Ca elimini multe Vitamine sau nu manaci sanatos acuma depinde Baftalo!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca Fastum Gel si mai erau cateva creme. Daca nu, mai bine du-te la medicul de familie si spune-i ce te doare

| 8mariastar a răspuns:

Ai o problema la calciu eu zic sa mananci mult fructe si legume si sa iei Vitamina C

| maychanges a răspuns:

Inseamna ca nai calciu.Bea lapte.

| vangaelis a răspuns:

Provizoriu, gel, benzi elastice,
consultat medicul ortoped

PS: Ceilaiti care tot zic ca e de la lipsa de Calciu, ti-au facut vreo ionograma de stiu exact? happy