| watchmen a întrebat:

Stie cineva vreun somnifer lichid si fara gust?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Abh
| Abh a răspuns:

Pe cine vrei sa sedezi? Sa stii ca nu e de gluma cu somniferele, administrate in doza prea mare si in combinatie cu alte substante( alcool) pot cauza moartea.

9 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Ai putea sa o omori si asa o vei avea toata viata pe constiinta.

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Vezi poate te dau astia la stiri in pijamalewinking Sa nu te apuci de magarii daca nu esti pregatit sa o iei in spate dupa gratii, ca te intorci cu alte gusturi de acolohee hee

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Daca moare de inima din cauza somniferului nu esti nemernic, ci criminal.

| Cσσкiє a răspuns:

Eu ştiu unul natural, dar cu gust. Se găseşte în supermarketuri şi la piaţă. Se numeşte "Lăptic" şi se dă fără reţetă compensată.

| Minks a răspuns:

rolling on the floor Vrei sa sedezi pe cineva, nemernicule.

| madia a răspuns:

Mi-e frica sa intreb ce vrei sa faci cu acel somnifer...hee hee
Scuze, dar nu stiu.

| watchmen explică:

Vreau sa "sedez" pe o bunicuta care imi face peri albi seara
sunt chiar asa de nemernic?hee hee

| watchmen explică:

Mai bine ies tot pe geam big grinhee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

hee hee u te referi la chestia aia de o pun aia in filme pe o batista sau pe ceva si dupai o pune la cineva la gura si cade jos...de intrebi de somnifer lichid nici nu cred ca exista asa ceva si daca ar exista sigur nu ai cum sa faci rost

Întrebări similare