| Marvinmiau a întrebat:

Stiti aparatele alea care folosesc gel si ceva lumina pentru albirea dintilor? Imi puteti spune daca sunt eficiente sau daca afecteaza cu ceva dintii. Multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Omis a răspuns:

Eu nu am folosit acel aparat, dar iti pot recomanda benzile pentru albire Crest, de pe www.albirea-dintilor.com, sau ceva de genu'. Rezultatele sunt garantate.

| Violleta2022 a răspuns:

Poti folosii bicarbonatul de sodiu, ca sa-ti albesti dintii!
Presara un praf usor peste pasta de dinti, cand te pregatesti sa te speli pe dinti si apoi spala-te normal, insistand sa cureti f bine dantura. Poti folosii bicarbonatul tot la 2 zile, timp de 2-3 saptamani si vei vedea ca se albesc dintii, ramanad curati.

| carmen1stomatologie a răspuns:

Instrumentele de albire a dintilor sunt foarte eficiente atata timp cat sunt utilizate de medici stomatologi profesionisti. Eu mi-am facut un tratament de albire la Rana Dent ( https://rana-art-dent.ro/servicii/stomatologie-adulti/albire-dinti/ ) si am fost foarte multumita. Tratamentul nu iti afecteaza dintii, iar rezultatele sunt vizibile pe termen lung. Sper ca raspunsul te ajuta.