Hey! ca sa opresc mancatul in exces am inceput sa beau multa apa. ti-e foame? bea apa. ai pofta de ceva dulce? bea apa! daca bei 2 pahare imediat te saturi si nu vei mai avea acel sentiment de a manca ceva constant. de asemenea, ca sa slabesc am renuntat la paine, lactate, etc. important e sa mananci! nu cumva sa nu mananci nimic, deoarece daca incerci sa ramai flamand/a timp de cateva zile, dupa o sa "explodezi" si o sa ti se faca foame dintr-o data, apoi o sa incerci sa mananci tot ce prinzi in graba. sa nu faci asa ceva. ai grija ce mananci, si bea multa apa! daca vrei sa si slabesti, sport! 5 mii de pasi pe zi, apoi 10 mii..etc. spor!
Salut Ishowspeedro99
Din câte am înțeles eu din întrebarea ta ai o problemă destul de gravă cu mâncatul și trebuie sa iei niște măsuri în privința asta fiindcă îți va cauza niște probleme de sănătate foarte mari. Poți să faci obezitate și diabet Doamne Dumnezeule ferește ✞=❤️✝️.
Mâncarea ultraPorcesată și fast-food-uri McDonald's, BurgerKing, Subway, patiserile, "mâncarea ", comandată prin aplicați care vin gata otrăvitoare pentru, metabolismului nostru, creierul nostru, mintea noastră, organismul nostru toate nenorocirile astea ne dă doar o senzație de sațietate atâta tot nu ne satură nu ne hrănesc nu ne dau nimic sănătos pentru noi nu mănâncă decât otravă procesată plină de chimicale și alte mizeri pe care nici nu știm de ele...
Fă-ți un program de masă și respectăl și urmeazăl. Nu mai mânca, habotnic, compulsiv, impulsiv pe bază de stres, nervi, sau din alte obiceiuri care îți fac numai rău sănătății tale.
Fa sport când ai timp ieși afară alergă întru parc plimabăte în natură frumos ia aer curat să-ți oxigeneazi creierul să-ți limpezești mintea, sănătate nu mai Mănânc în halul acela de greșit câți vei nenoroci viața și sănătatea.
Bea apă stai hidrat, stai sănătos. Evită locurile care îți pot provoca probleme si altele...✞=❤️✝️ ai grijă de sănătate ta trupul tău sufletul tău. Amin.
Dece îți spun să bei apă? Cu apa îi vine mintea omului la cap. Cu apa nu te otrăvește cu apa nu te îmbeți cu apa nu te prostești. Cu apa omul devine sănătos rămâne sănătos minim 2l de apă pe zi și un mers frumos întru parc face tot ce poate însemna pentru un om bine si sănătate.