| ゼロの a întrebat:

Stiti cumva de ce sora mea de 2 ani si 9 luni nu are pofta de mancare?
Nu vrea sa manance nimic, gris cu lapte, crenvusti, salam, supa, ciorba, pireu, carne, snitel, fructe.
Pana acum manca din toate, dar de ceva vreme cand merge la masa isi face greata pana vomita, indiferent de ce ar manca, doar lapte vrea. Chiar acum e putin racita si sa zicem ca o mai inteleg fiindca o doare gatul, dar cand nu este racita de ce nu vrea sa manance?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Kimmy22 a răspuns:

Hey! Da, sora ta este anorexica (este fortata sa manance si ca reactie ea refuza alimentatia). Primul pas ce trebuie respectat pentru a stimula un copil care nu are pofta de mancare este acela de a-l face sa se obisnuiasca cu ore regulate de masa. In plus, intre mese el nu trebuie sa manance. Cel mult sa rontaie un fruct. Sper ca te-am ajutat! :*

3 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Lipsa poftei de mancare la copii, poate fi unul din semnele unei parazitoze intestinale. Roaga-ti parintii sa ii faca un examen coproparazitologic.

| CryChristiAN a răspuns:

Copiii mai mici mananca cat pot.Da, este anorexia.Parerea mea niste medicamente ''Minimartieni'' sunt foarte bune pentru copii. Acest ''medicament'' pentru copiii creste pofta de mancare, ajuta la memorie buna, creste pofta de invatat etc., dar cred ca trebuie aprobarea medicului.
Si consider ca sora ta ar trebui sa manance regulat, vorba lui kim22, caci are o varsta de 3 ani si mi se pare ca trebuie sa manance acum regulat.

| ONXJoker a răspuns:

Ai incercat s-o duci la doctor?