| ivy a întrebat:

happy stiti cumva o crema impotriva cosurilor sau remedii impotriva lor - dar nu ceva scump ( cosurilor normale[putine pe fata]) ...eu cred ca imi apar din cauza ca transpir foarte mult si ma irit - fiind fotbalist, dar s-ar putea sa fie si din cauza barbieritului. imi apar doar in zona unde ma barbieresc. nu apar foarte multe ci unul colo unul colo s.asa mai departe...si ma cam enerveaza. mersi anticipat funda love struck

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Loola_9927 a răspuns:

Uite, eu sunt fatabatting eyelashes.dar am un ten destul de ciudat:*. si sa-ti spun o intamplare : o colega de`a mea si-a cumparat un fel de unguent pentru cosuri si am mers la ea exact cand il folosea.Am mirosit sticluta, m`am uitat la ce contine si...ce sa vezi? Pe langa niste plante obosite, era o foarte mare cantitate de spirt! Eu folosesc spirtul de ceva vreme, si chiar incep sa dispara/ sa nu mai apara cosurile happy Se ia un disc demachiant [ sau ceva cu care ai putea intinde spirtul si a masa fata ] se pune spirt pe el, si se da pe fata happy simplu.chiar e eficient, desi mi s`a mai zis ca e o pierdere de timp sa fac asa ceva thinking
Sper sa-ti fie de ajutor :* oricum, incercarea moarte n-are.
Te :*, ai grija!
[ funditabatting eyelashes? ]

2 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Dezinfectează zona respectivă, în fiecare zi, cu alcool medicinal, după care aplică unguent de gălbenele pentru a le usca.
Încearcă să nu le spargi, chiar dacă te deranjează.
Sănătate!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! Eu iti recomand sa folosesti, zilnic, macar pe fata daca nu pe tot corpul, sapunurile naturale potrivite tenului tau. Gasesti pe www.efrumuseti.blogspot.com