anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut.
Stiti daca obezitatea afecteaza cresterea penisului si aspectul ochilor? Am fost obez de la 12 la 17 ani. Iar dupa ce am slabit, mi s-au bagat ochii in fundul capului, s-au adancit mult iar penisul nu se afla in dimensiunile normale.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Slabind foarte mult, ochii nu se baga nicaieri, doar ca s-a topit grasimea de pe fata si acum ai alt aspect.
In general, aspectul fetei se schimba in bine, cand slabesti, nu in rau, doar ca nu esti tu obisnuit cu noul look.
In ce priveste penisul, odata topita grasimea pubiana, iese si el la iveala, fiind cam cu 2 cm mai lung decat era inainte.
Nu stiu la ce dimensiuni "normale" te referi, ca penisul nu creste dupa standarde, ci dupa mostenirea genetica de la tata. In ce priveste obezitatea, nu infleunteaza cresterea penisului, am mai explicat asta, penisul crescand hormonal, fiind infleuntat de mostenirea genetica, de la tatal tau.
Daca tatal tau are un penis de 10 cm, apai si tu vei avea unul de aceeasi masura.
Inca ceva, penisul isi inceteaza cresterea la varsta de 16 ani.

0 răspunsuri: