| MarianBrinzea a întrebat:

Salut, stiti la ce nivel de sedare adormi complet? Si daca aveti experiente cu sedarea, sa ma acomodez si eu cu ideea ca imi e frica. Urmeaza sa ma duc la spital pentru a-mi scoate o masea si mi s-a zis ca o sa-mi faca sedare.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Fatamuntilor a răspuns:

In cazul tau, doar face injectie pentru amortirea locului respectiv, pentru a nu simti durerea

| MarianBrinzea explică (pentru Fatamuntilor):

Am fost la stomatolog, a incercat asta, doar ca nervul nu amorteste doar cu injectie si ma doare. Urmeaza sa mi se faca sedarea la spitalul de chirurgie, si a zis ca daca nu prinde nici aici anestezia imi face sedare.

| Zuzu1991 a răspuns:

A spus gresit
sedare inseamna sa te adoarma, pentru o masea nu te adoarme decat daca ai o fobie extrema anti-dentist si alea se manifesta in general anti freza nu anti-scos dinte

termentul corect este anestezie locala si consta intr-o substanta care se injecteaza chiar in gingie, doare injectia dar nu cinestiece si apoi nu mai simti nimic in zona aia

| daculliber a răspuns:

Ca sa scoată o măsea te sedează doar cat să nu simți durerea, ești treaz. De tot nu adormi decât de la otravă.