Întrebare recomandată | Departure a întrebat:

Stiti vreun site in care sa intoduci inaltimea-greutatea si iti spune o dieta / un program de exercitii?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Rozzovela a răspuns:

Nu mai bine faci ce sport iti place si combini cu mincat sanatos si odihna.

2 răspunsuri:
| becka133 a răspuns:

Niciun program, robot, etc nu o sa te ajute in vreun fel. Am incercat tot, am cautat tot ce era de cautat pentru ca la un moment dat imi doream foarte mult, devenise o obsesie sa pierd in greutate vreo 15 kg. Am fost la nutritionist si am realizat ca e cea mai buna alegere. Iti da o dieta bazata pe varsta, greutatea, inaltimea, sanatatea si stilul de viata pe care il ai. Succes. happy

| Violleta2022 a răspuns:

Nu sunt asa ceva!
Sunt calculatoare care iti spun daca esti slab, normal, gras sau super gras, daca introduci urmatoarele date: inlatimea, greutatea, varsta si sexul tau, ca sa-ti spuna cu exactitate cat de slab ori gras esti. Dar dietele de slabit ti le stabilesti tu, sau mergi la un dietetician, nutrionist, profesor de fitness, sau medic sa-ti prescrie dieta.