| andreealc345 a întrebat:

Stiu ca e cam dubioasa intrebarea dar va rog sa ma ajutati. Am o alunita pe frunte, destul de aproape de scalp insa nu pot sa o acopar decat daca-mi dau multe fire de par in partea aceea si nu-mi sta deloc bine cand imi prind parul. Cu fond de ten nu reusesc sa o acopar, iar firele acelea mici de par care le acopera cam tuturor fetelor fruntea la mine nu prea exista. Aveti vreo idee ce as putea sa fac pentru a nu mai fi atat de evidenta? Caci de fiecare data cand imi prind parul in coada mi se vede si nu-mi place delocsad si a da, scuzati categoria. Nu stiam unde pot incadra aceasta intrebare. Multumesc anticipat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| ShiningMockingjay a răspuns:

Te poti tunde cu breton si sa dai bretonul peste alunita. Oricum, nu e cine stie ce, asa ca nu te complexa. Accepta-te asa cum esti, oricum persoane ''mai frumoase'' exista intotdeauna!