Nu prea ai ce program sa faci, am cercetat si eu asta cand eram mai mic, singura chestie pe care am facut-o a fost sa cumpar o bara de tractiuni si sa o montez in casa si stateam agatat de ea, dar se zice ca ajuta si sporturile precum basket, volley, dar nu stiu ce sa zic, chestia cu cresterea in inaltime e mai mult genetica.
1. basketul ar fi cea mai proasta optiune; acolo sunt selectati sportivii care au deja o inaltime peste medie. 2. fa cat mai multa miscare in aer liber, in bataia soaelui. 3. mergi cat mai des la scaldat si inoata cat mai mul. 4. mananca produse lactate si preparate din fasole. 5. daca nu ai teama de inaltime: mergi cat mai des pe munte si practica lpinism-escalada. Succes! Ete verificat pe propriu-mi hoit: mi-am depasit tatal cu 10cm si mama cu 17cm
Imi pare rau sa-ti comunic, dar cresterea ta s-a incheiat cu cativa ani in urma, asa cum este normal.
Avand deja 21 de ani, cresterea ta in inaltime (cresterea osoasa) s-a incheiat si nu mai poate fii infleuntata sau stimulata cu nimic.
Putea fii stimulata daca incepeai exercitiile si sportul pe la 13-14 ani, dar acum, este deja prea tarziu pentru tine.
Prostii... cunosc personal pe cineva care a crescut pana la 29 de ani. Iar pentru cei care zic ca e genetic din nou... cunosc personal pe cineva care a facut handball si e destul de inalt, restul familiei maxim 1.7
Theo777 întreabă: