| KindKid17 a întrebat:

Stiu ca pare o intrebare stupida, dar... cum as putea sa fiu mai scund? Am 1.90, iubesc o fata care are 1.50-160 pe acolo. Abia ajunge la umarul meu. Ce pot face? Sala ar fi o solutie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| RainmakerX a răspuns:

Nu chiar. Le iei din mancare. Mananca bine si uita-te pe net la alimentele care au destule proteine.

Ai grija sa te hidratezi bine si sa dormi destul.

14 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Nu exista sa devii mai scund.

| RainmakerX a răspuns:

Poti sa o iubesti si asa.
Daca te iubeste atunci nu o sa tina nici ea cont de chestia asta iar restul lumii poate sa spuna ce vrea. Pana la urma... care este treaba lor?

Cat despre partea "Nu vreau sa fiu camila" nu sunt de acord.
Eu am in jur de 1.80-1.85 si vreau sa ajung la 1.90. Atata timp cat nu esti foarte slab o sa arati bine. Fa exercitii cu greutatea corpului sau mergi la sala daca esti mai slab.

| KindKid17 explică (pentru RainmakerX):

In primul rand, te salut vechi prieten! Da sunt cam slab, si as vrea sa merg la sala zilele viitoare. Cum as putea pune ceva masa musculara? Proteinele ar fi o solutie?

| RainmakerX a răspuns (pentru KindKid17):

Nu chiar. Le iei din mancare. Mananca bine si uita-te pe net la alimentele care au destule proteine.

Ai grija sa te hidratezi bine si sa dormi destul.

| Superior a răspuns:

Mai bine ai cauta sa faci ca ea sa creasca...

| Andreea11989 a răspuns:

Este imposibil de realizat.

| Mrfear a răspuns:

Odata ce ai atins o inaltime aceasta nu mai poate fi redusa decat la batranete, imi pare rau.Dar inaltimea nu ar trebui sa impiedice o relatie.

| KindKid17 explică (pentru Mrfear):

Si eu zic la fel, dar totusi. putin mai apropiati in inaltime

| EliChan a răspuns:

Mai taie din picioare. Glumesc laughing Nu poti face nimic asupra inaltimii tale.
Trebuie sa te iubeasca asa cum esti tu.
Totusi de ce ai vrea sa fi mai mic de statura?
E mult mai draguț cand baiatul este mai inalt ca fata, arata super frumos o fata micuta pe langa un baiat inalt.

| KindKid17 explică (pentru EliChan):

Sunt de acord, dar nici cămilă nu vreau sa fiu. Cred ca 1.80 era suficient...

| EliChan a răspuns (pentru KindKid17):

Nu esti camila, sunt multi care si-ar dori sa aiba inaltimeaa ta. Invata sa te accepti asa cum esti

| Busila_Andrei_1995 a răspuns:

Nu exista nici o soluție pentru așa ceva. Decât dacă vrei să ai picioarele amputate

| AnnaMarrya1000 a răspuns:

Tu nu poți,ea poate sa să înoate, să seducă la o bara de bătut covoare sau ceva de genul și să întindă, sa mănânce lactate, vitamine, sa practice un sport sau ceva de genu, daca te iubește te accepta cum ești și tu dacă iubești o poți accepta așa cum este,
Sper că te-am ajutat!

| AdinaBTS a răspuns:

Fetele iubesc băieții înalți!

| Gabytzzu_Gaby_1907 a răspuns:

Asta e imposibil, fiecare om are dezvoltarea lui