| BlackBriliant a întrebat:

Stiu ca pasta de dinti paradontax e buna pentru paradontoza(ce am eu), dar nu-mi place gustul(mentolat si sarat).Are ceva daca combin paradontaxul cu o pasta de dinti de portocalahappy? Reactioneaza intre ele? Multumesc anticipat

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| RaduCPM a răspuns:

Vrei diminua din efect putin... Dar atâta timp cât colour label e de aceeași culoare la ambele paste de dinți (ceea ce semnifica o gama apropiata de ingrediente) vei fi mult decât ok

3 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Pai mai lasa bautura de aceea iti lipeste "smaltul" happy
Nu, nu este normal sa combini pastele intre ele, pentru ca fiecare contine altceva paradontax, sendosine etc sunt paste de dinti mai speciale si contin alte substante fata de pastele de dinti din comert.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu.

| TamplaruAnisoara a răspuns:

Mie medicul mi-a recomandat pasta de dinți Lacalut aktiv. Incearc-o si daca o suporți continua deoarece la mine și-a făcut efectul. Este adevărat ca e mai scumpa.Dar când e vorba de sănătate merita.