| dorin1995 a întrebat:

Salut stiu ca poate suna a intrebare pusa la misto dar nu este!
Am probleme cu glanda si habar nu am ce sa mai fac sa slabesc.
Mananc de 3 ori pe zi ma ingras mai tare.
Urasc grasimile nu mananc fast food nu mananc prajeli!
Tot ce mananc este fiert!
Pot manca orice. acelasi efect il are
Ce pot face?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie metabolismul accelerat, e greu sa lupți cu așa ceva oricum, cred că și eu sunt suspect de hipo că nu slăbesc nicicum și am fata puțin umflata. deci faci retenție de apă.mai încearcă și la alți medici nu te da bătut.

10 răspunsuri:
| zilog a răspuns:

Lasă-te de carene mănâncă numai mâncăruri de post
si baga sport sau mers pe jos 20 km / zi
umple stomacul cu salata frunze castraveti ridichi morcovi varza sfecla
uita de pâine mai bine un cartof copt in jar de cât pâine

Nu mai adauga sare in farfurie pentru ca au mâncărurile românesti destula sare standard de la mama lor

| dorin1995 explică (pentru zilog):

Am incerca si cu din alea si degeaba nu se vede nimic!
repet pot manca orice nimic nu se schimba!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa mergi la un endocrinolog ești suspect de hipotiroidism
Cam tot ce mănânci se depozitare așa în grăsime.

| dorin1995 explică (pentru anonim_4396):

Am fost mi s-a zis ai probleme cu glanda in urma analizelor mi s-a dat si regim si degeaba. ps medicamentele nu sunt o solutie. si multi au zis ba nu faci sport dracu dupa 12 ore de munca ridicaturi si fugi incolo fugi incoa. nu fac sport? laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Tot ce mănânci se depozitează în grăsime *

| anonim_4396 a răspuns (pentru dorin1995):

Cred că eutyrox te-ar ajuta, dar nu se știe daca se mai găsesc în farmaciii. daca ai luat așa ceva și tot nu ai slăbit e nasol.pai degeaba ți-o dat regim că e greu sa slăbești în hipotiroidism.da pai 12 ore e ceva, daca erai sedentarism era și mai nasol te îngrăseai rău de tot de nu puteai nici sa te legi la șireturi...

Sa vezi faza diferenta intre Ro si Germania. observata de mine in ro nu ma stric la stomac da ma ingras de la mancare in Germania nu mancam mancare gatita si ma stricam la stomac si slabeam... deci e ciudat foarte ciudat.

Trebuie metabolismul accelerat, e greu sa lupți cu așa ceva oricum, cred că și eu sunt suspect de hipo că nu slăbesc nicicum și am fata puțin umflata. deci faci retenție de apă.mai încearcă și la alți medici nu te da bătut.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasa ca mananci tu grasimi si zaharuri, nu te mintii pe tine. Ce poti sa faci? Pai sport. Altceva nu. Daca mergi la nutritionist iti da pastile diuretice, adica scoti apa. Repet, singurul tratament este efortul fizic si intrarea in forma ca sa poti sa arzi grasimi

Nu sunt fan grasime sau dulciuri! ma judeci gresit!
sport? adica nu imi ajunge 12 ore de munca fug stanga dreapta si ridic peste 3.6 tone in 12 ore straight face ala nu e efort fizic?

Pai este da evident nu e destul. Lasa tu glanda ca glanda nu iti baga calorii in burta. Lucru pe care il faci tu iti cere multa grasime pentru ca nu te fortezi pe moment dar te fortezi un timp lung, e ca un cardio pe bicicleta. Nu bagi tare da bagi de durata. Ce sa zic, mai fa muschi la lucru