| MalinaAndreea a întrebat:

Stiu ca unele treceti printr-o situatie ca mine adica sunteti adolescente si aveti cosuri...eu una ma spal in continuu pe fata cu apa si sapun dar nu are efect. voi ce ati incercat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| FucktheSystem a răspuns:

Tot ce se poate si cea mai buna solutie e sapunul cu sulfwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aoleo! fara sapun! nu. eventual un sapun dermatologic. dar nu incontinuu.valeleu happy. poti folosi apa cu un gel de curatare, dimineata si seara.
Depinde de posibilitatile tale.big grinPoti sa-ti iei brevoxyl din farmacie. e vreo 35 de lei.il aplici pe cos seara, mai bine.vezi ca daca il pui non-stop pe fata te poate irita.
Toate sunt trecatoare...

| Anonim_4683 a răspuns:

Pai de exemplu eu am folosit mibazon big grin te dai in fiecare seara [e cumparat de la farmacia veterinara] dar e foarte bun sa stii. nu ti se intampla absolut nimic... in cateva zile iti dispar si eu am fost uimita si foarte socata la inceput. Peste cateva zile sa imi lasi un mesaj si sa imi spui daca a avut efect asupra ta.

Pupici :*:*

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Folosește Protex și tinctură de propolis pe fiecare coșuleț care te supără.
Pa, pa.

Răspuns utilizator avertizat
| Poinsettia a răspuns:

Nu te spala asa de des. Dimineata si seara e suficient. Daca te speli mai mult de 3 ori pe zi, pielea o sa produca din ce in ce mai mult sebum. Incearca mai multe produse pentru cosuri si gaseste-l pe cel care ti se potriveste. De asemenea, vezi ca daca esti alergica la ceva, iti ies cosuri. Mie, spre exemplu, imi ieseau aproape intotdeauna cosuri dupa ce mancam o ciocolata (nu dau numele marcii) si mi-a luat ceva timp pana am constientizat asta. Poate asa e si la tine.
Si nu te ingrijora, va trece perioada asta. happy
O zi faina!

Abh
| Abh a răspuns:

Curatand tot timpul sebummul de pe fata cu apa si sapun, stimulezi pielea sa produca si mai multa grasime si obtii unefect invers celui dorit. Foloseste ceai de musetel ca sa iti cureti tenul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Citeste atent: eu am cosuri pe tot spatele si pe mini. Nu vei scapa de ele macar sa te speli de 10000 ori pe zi. Ele sunt un lucru legat de genetica ta. Cind va veni timpul vei scapa de ele pina atunci uita de ele. Stren.