Si eu am fost operat de pendicul flotang stang (la fel ca tine nu aveam ambele testicule cazute, numai ca eu m-am operat mai tarziu). Sperama incolora si in cantitati foarte mici se datoreaza faptului ca esti apuizat acolo jos. La fel ca ceilalti iti recomand sa o lasi mai usor cu masturbatu. Incearca si tu sa o lasi pe dreapta in pace cateva zile daca se poate si 2 saptamani si dupa du-te la o fata. Nu vreau sa te jignesc sau sa rad de tine. Dar din spusele tale eu inteleg ca inca esti virgin. Iti recomand o pauza de 1 saptamana si dupa o fata
Nu e identica la toti barbatii. Si nu trebuie sa fie alba, ci mai degraba incolora si laptoasa.
Te masturbezi zilnic?
La unii se intampla pentru ca o fac prea des. Stai si tu 2-3 zile si o sa vezi sperma frumoasa ce curge (ce nasol a sunat)
Frate daca faci asa zilnic cam se duce prea multa mai fa si u o pauza si ia o fata mai sigur ca sa te saturi lasa masturbatu
Salut!
Naky, esti un baiat normal.Nu-i problema daca sperma ti-e incolora.Nu-i nimic in neregula ca te masturbezi la 16 ani:toti o facem! dar unii n-au curaj s-o declare altii ar vrea dar cred ca nu e bine sau nu e voie etc. si uite-asa ne umplem de probleme psihice dar nu fizice. E ok.
Eu cred ca e vreo dereglare la mijloc.ar fi mai bine daca consulti un medic.de ce masturbezi? prietena nu vrea sa-ti satisfaca dorintele?