| Regelefarasotie a întrebat:

Salut sunt Alex si am 13 ani! Când îmi belesc penisul arata ciudat și în partea stângă apare o umflatura și penisul (in sine adică fără piele) iese pe partea opusă umflături pe diagonala adică nu drept cum ar trebui! Ce sa fac?

P.S Nu mă spăl pe penis in interior adică nu dau prepuțul jos când mă spăl! Nu mă doare penisul!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
Bula
| Bula a răspuns:

1. Este bine sa te speli si sub piele, fiindca acolo se poate infecta usor daca e murdar.
2. Daca ai nelamuriri cu forma sau functionarea penisului, mergi la un medic urolog, eil se ocupa cu problemele "barbatesti".

In cazul tau poate te ajuta chiar si parerea medicului de familie, iar la nevoie te va trimite la un medic urolg.