anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt băiat, am 1.72 și 85 de kg. Vreau sa slăbesc 20 de kg până în decembrie, fără sport. Se poate realiza acest lucru? Vreau niste sfaturi. Nu vreau sa veniți cu "fără sport nu faci nimic".

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu cred ca se poate slabi fara sport, indiferent cata dieta vei tine, nu vei reusii sa dai 20kg jos in 3 luni.

| Mclaren12 a răspuns:

Pai nu faci nimic fara sport, de ce sa te feresti de realitate? Ca sa slabesti ai nevoie sa dai jos zilnic mai multe calorii decat consumi. Cum ai vrea sa faci asta fara sa depui efort? O alimentatie corespunzatoare si sanatoasa nu este suficienta, mai ales ca tu vrei sa dai jos 20 kg in 2 luni.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mananca cu cat mai putine calorii.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Citez din cartea "GHIDUL PERSONALITATII ALFA" de PERA NOVACOVICI:
"Exemplu de mancare sanatoasa, gustoasa si care te face sa SLABESTI chiar si fara sport, garantat.
* ora 7: trei portocale, trei kiwi, trei banane amestecate in blender si baute (pentru doua persoane);
* ora 10: doua clatite cu nutela SAU doua placinte cu mere/branza/dovleac sau un baton de ciocolata (Snickers, Mars, Bounty etc.)*
* ora 13: ciorba de pui a la grec, mazare cu piept de pui SAU supa de pui cu taitei, spanac cu pulpe la cuptor;
* ora 15: baton cu proteine Weider;
* ora 18-19: salata cu rosii si castraveti, branza cu 10% grasime.

Ceea ce mananci la 7 si 10 dimineata, desi este bogat in zahar (fructele, nutela etc.), iti satisface poftele, iti da energie si NU SE DEPUNE pentru ca organismul are nevoie de energie pentru toata ziua. In felul asta, nu te poti plange ca te supui la regim spartan si nu ai voie sa mananci."

Cumpara cartea daca vrei mai multe detalii, sau urmareste-l pe blog/Facebook etc.

Succes

| DovleacTurbat a răspuns:

Un deficit caloric. Totusi sportul reprezenta inca o sursa de a arde calorii deci de a slabi.

| AndreiWeisz a răspuns:

Sincer, esti fraier laughing Vrei sa arati ca o muiere sau care e ideea? Asa arata cei care slabesc prin dieta, fara sport. Apuca-te de ceva sport si lasa prostiile.

| vladuss09 a răspuns:

Nu poti sa slabesti fara sport. Daca te referi la medicamente si altele o sa iti faci mai mult rau.
Fara sport nu ai arderi de calorii mai mari, trebuie sa faci zilnic sport si ai o portie de mnacare mai sanatoasa (nu mai scazuta, mai putine calorii ma refer) si la anumite ore.

| sandmonkey a răspuns:

Pai ce ai spus tu sa nu spunem, este singura modalitate laughing (cel putin ''naturala'') happy

| iamanonima a răspuns:

Cel mai bine este sa apelezi la un nutriționist, cunosc foarte multe cazuri care au slăbit foarte repede, nefăcând sport absolut deloc! Asta daca îți doresti cu adevărat, pentru că ședințele la nutriționist trebuie sa le plătești.

| ValyJackson a răspuns:

Daca vrei sa slabesti mananca... unele studii au demonstrat ca abtinerea nu ajuta! Si da, Fara sport nu faci nimic...incearca sa te hidratezi si nu te sfii sa iesi la un fotbal sau la o plimbare cu bicicleta!

| Gyulya1999 a răspuns:

Daca vrei tine dieta asta e fara sport apa lamie piper si nimic nu manci nimic toata ziua eu am tinut si am slabit mult foarte mult