| ClauCS99 a întrebat:

Salut,sunt baiat am 13 ani si sunt solid dar am 2 probleme am forta mica si unghiile roz, WTF, de ce oare?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| RB26DETT a răspuns:

Du-te si tu la sala daca spui ca ai forta mica, cat despre unghii, e normal sa fie roz, mai toata lumea le are asa. sunt roz deoarece stau deasupra unor vase de sange si vasele de sange sunt pine cu sange, acum ai inteles care e treaba cu unghiile? cat despre forta ti-am mai spus, te duci la o sala ridici greutati sau iti cumperi gantere pentru acasa, poti exersa cu ele.

| dragos9234 a răspuns:

Ai 13 ani, cata forta vrei sa ai?

| beyondbirthday a răspuns:

Ar putea fi niste semne ale anemiei sau ale lipsei de calciu, fier etc. Mai bine mergi la doctor sa afli mai concret despre ce e vorba!

| ClauCS99 explică:

Forta nu pot sa zic ca nu am chiar asa mica pot ridica cu usurime 30kg dar pentru 1, 65 mi se pare cam mica avand in vedere ca uni baieti la 1, 50 pot ridica mai mult si sunt mai slabi.

| Cocochannel a răspuns:

De unde stii ca ai forta mica? Si de cand sunt unghiile roz o problema? E semn de sanatate.Stai linistit, esti ok!

| alexpuya88 a răspuns:

Nu poti remedia unghiile

| mario1234 a răspuns:

Daca vrei sa fi vreun Giuliano trebuia sa le spui alortai de pe la 2 ani. Unghii : e ceva normal, nu exista unghii roz, exista doar unghia care sta pe acele vase de sange. Forta mica : daca stai tot timpu` la butoane crede-ma ca nu o sa faci nimic, un program micut de sala sau ceva improvizat acasa ar da roade. Bafta,

| turchis2 a răspuns:

Dupa ce devii barbat o sa fi bine...ai doar 13 ani frate o sa vezi ca pe la 15 16 ani o sa fie ok! daca nu la 18 sigur!

| BiscuiteAlexandra a răspuns:

Pai in primul rand pentru a avea o forta mai mare trebuie sa iti lucrezi muschii..adica sa mergi la sala sau sa faci anumite exercitii...si unghiile tale sunt roz pentru ca nu sunt destul de dezvoltate..cu trecerea timpului o sa se schimbe culoarea dar trebuie sa astepti pentru a te maturiza. sper ca ti-am fost de ajutor!