| kiki_5006 a întrebat:

Sunt baiat, am 13, peste putin timp voi implini 14 ani. Am o problema, caderea parului. Aproape in fiecare zi imi cade cate un fir de par. Ce sa ma fac? Va rog ajutati-ma!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| quintron a răspuns:

Eu zic sa mergi la un cabinet dermatologic!

| georgegs a răspuns:

Ia.revalit.cred.ca.e.sampon.dar.am.auzit.ca.e.bun

| karellen a răspuns:

Din cate stiu eu, pierdem zilnic in medie 100 de fire de par, dar se compenseaza de firele crescute/regenerate. nu cred ca ai de ce sa-ti faci probleme

| EmpireStateOfMind a răspuns:

Doamne laughing...nu e nimic anormal in asta...la fiecare dintre noi ne cade "cate un fir de par" :p stai linistit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Caderea unui singur fir de par in fiecare zi, nu este o problema, ci este ceva natural si nu ar trebui sa te ingrijorezi, insa ar trebui sa o faci daca numarul depaseste 100.

| Anda_9811 a răspuns:

Parul tau se regenereaza. E ceva normal. Se va opri caderea intr-un anumit interval de timp. Nu te ingrijora