| kiki_5006 a întrebat:

Sunt baiat, am 13, peste putin timp voi implini 14 ani. Am o problema, caderea parului. Aproape in fiecare zi imi cade cate un fir de par. Ce sa ma fac? Va rog ajutati-ma. Cum se poate face sa nu imi mai cada?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| andre999 a răspuns:

De fapt numai unu observi tu dar pe zi ne cad cel putin 100 de fire de par. Este perfect normal nu te speria. Succes.

9 răspunsuri:
| Derye a răspuns:

1 fir / zi = 360 fire pe an.
Ti se par multe? Tu crezi ca doar 360 de fire de par ai in cap?

| sy46 a răspuns:

Stai linistit, este normal sa iti cada in pana in jur de 50 fire de par/zi.Parul se schimba constat, unele fire mai cedeaza, este un proces normal de reinnoire.

| smooky a răspuns:

Ai un par cu o rezistenta foarte buna daca spui ca iti cade doar 1 fir de par pe zi.Normal,pe zi cad cam 50-100 de fire de par care sunt inlocuite cu alte fire (deh, radacina ramane laughing )

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca http://www.mamanatura.ro/......-p10003369

sau
http://www.mamanatura.ro/......-p10003368

dar nu cred ca e cazul sa fii ingrijorat doar pentru un fir de par pe zi!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe zi e normal sa cada si 100 de fire rolling on the floor geezus

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Regret sa fiu eu cea care iti da vestea, dar ai cancer. toti ceilalti de aici doar te mint. nu e normal sa iti cada parul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca stii de la ce iti cade parul de ce te agiti asa? rolling on the floor
si ca un mic mare apropo, sunt o "cea", nu cel

| kiki_5006 explică:

Va multumesc mult! big grin
Ma speriasem!
Si pentru cel care a zis ca am cancer, de la citostatice se cade parul, ceea ce eu nu fac laughing. Doamne fereste...

| viper_6135 a răspuns:

Radete in caplaughing