Este bine pentru tine. Totusi daca ai ajunge la 58 de kg ar fi perfect. Fetelor le plac baietii slabuti dar depinde de aspect
58 la 1.93? Vrei sa fie o gramada de oase? Fetelor carora le plac slabanogii care incap in blugii lor "skinny" sunt niste distruse.
Un barbat ca lumea e solid, cu muschi si corp atletic, nu un slabanog pe care atarna hainele.
Tu esti fata? Nu. Eu sunt. Crede.ma ca stiu mai bine decat tine ce ne place noua. Nu ne plac baietii asa de musculosi. Si in plus, logic ca nu o sa fie baiatul acesta un slabanog care ii atarna hainele pe el. Eu cred ca stie sa iti gaseasca niste haine pe marimea lui. Nu mai comenta tu aiurea, ca fetele au inceput sa le placa slabanogii care nu sunt chiar asa de musculosi
Eu nu am vazut niciun baiat cu muschi fara o tipa care arata bine langa el, in schimb slabanogi am vazut destui
Dar la ce sa ma astept din partea fetelor care se uita la twilight sau alte porcarii.
Chestia cu atarnatul hainelor era o IRONIE, dar se pare ca e prea mult pentru tine si nu te prinzi, la ce sa te astepti de la un copil mic, care probabil nu a citit o carte in viata lui si nu intelege o ironie SIMPLA.
P.S. : un slabanog nu o sa fie niciodata "mister"
Copil mic care nu a citit o carte bla bla... Vezi ma ce vorbesti Te duci dracului 1 Twilight? HAHA LOOL! Urasc porcaria aia. 2 sincer daca esti gay trebuia sa imi spui asta de la inceput acum nu te oftica ca am luat eu funda o merit.
"acum nu te oftica ca am luat eu funda", vezi, simplul fapt ca vorbesti despre funda arata ca esti un COPIL MIC REDUS MINTAL, punct
mai bine oftica-te tu ca esti o idioata
Nici mie nu-mi plac slăbănogii! si punct.
Da esti cam slab, mananca mai mult si du-te un pic la sala o sa arati mai bine si o sa iti placa mai mult ce vezi cand te uiti in olginda, daca nu incearca sa te ingrasca macar vreo 7-8 kg.
Esti bine bine! Ai putea sa te mai ingrasi pentru ca esti foarte inalt, dar banuiesc ca nu-ti sta rau nici asa :* Important e sa te simti tu bine, restul nu mai conteaza
Parerea mea e ca nu esti nici slab dar nici gras pentru varsta si inaltimea ta. Si eu am 1, 87m si 71 de kg. Funda?
anonim_4396 întreabă:
dobrin1019 întreabă: