| Brian a întrebat:

Salut, sunt baiat am 15 ani si pana acum am facut sport. Prieteni mei fumeaza in fiecare zi si din curiozitate am fumat si eu 1 tigara. Voi patii ceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| ιяιηυк a răspuns:

Buna!

Stai linistit. nu vei pati nimic momentan.incearca doar sa nu mai fumezi pentru ca sigur vei pati ceva. esti destul de tanarhappy

Pa, pa!:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca din momentul de fata nu vei mai repeta experienta, esti scutit de griji. Un dezechilibru poti fi sigur ca s-a produs in organism, dar se va restabili la scurt timp, daca nu vei mai continua sa fumezi.

| Brian explică:

Multumesc. Stau fara griji

| paynehunter a răspuns:

Nu nu patesti nimic de la o tigara, fumatul devine periculos cand il transformi intr-un obicei.Inearca sa nu mai pui gura pe tigara de acum in colo(tot 15 ani am si eu si am colegi care fumeaza, dar nu inteleg ce e asa tare la fumatul asta, se cred mai smekeri sau mai maturi, vai de neamu lor de disperati). Bafta, sper ca ti-am fost de ajutor!happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De la o tzigare nu happy de la mai multe in timp e posibil sa patzesti