anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt baiat, am 16 ani, 1.72 inaltime, 83 kg.Intrebarea mea este : La fațã se poate slabii? Alerg in fiecare dimineata 40-50 de minute (cand obosesc alerg mai incet, dar alerg) ..nu se observa cine stie ce diferente dupa o saptamana, dar totusi ma intrebam daca slabesc si la fata big grin.Acum o am rotunda, se va lungii? Sunt si in timpul cresterii(16 ani) si mai cresc si in inaltime. Trebuie sa recunosc ca arat penibil si chiar vreau sa slabesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Salut, odată ce slăbești, slăbești peste tot. Sigur că da, acum eşti în creştere si hormonii îşi fac de cap. Te asigur că vei reveni la normal dacă nu manânci 6 shaorma pe zilaughingSlăbire plăcutăhappy

| TheTimeKiller a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu mananc 6 shaorma pe zi rolling on the floor. Mananc ciorba/supa cu legume in fiecare zi, mancare gatita, am si program ...inclusiv cand sunt la liceu mananc dupa program de 3 ori pe zi. Urasc fast-food-ul, inainte recunosc(acum 4-5 ani) ca mergeam in fiecare weekend la Mc., m-am lasat de vreo 3 ani cred, nici chipsuri nu mananc. Nu pot intelege cum altii din clasa mea mananca toate tampeniile si nu se ingrasa sad.

| anonim_4396 explică (pentru TheTimeKiller):

Să şti că sunt mândru de tinehappy

| TheTimeKiller a răspuns (pentru anonim_4396):

Sper sa ai dreptate, sa fie de la hormonii astia. Poate ma ajuta sa cresc si in inaltime, nu doar in latime. Dude, ai o funda mare de la minewinking. Multumesc!

| anonim_4396 explică (pentru TheTimeKiller):

Mersi mult frate, nu imi da mie funda! Eu nu alerg dupa funde, eu vreau doar sa ajut. Da funda unuia caruia ii face mare placere sa o primeasca. Numai nu imi da mie funda ok? Bafta sper ca te-am ajutat.

8 răspunsuri:
| express11 a răspuns:

Trebuie sa slabesti peste tot, ai oproblema cu greutatea.la fata slabesti cand slabesti si la corp, nu poti slabi numai la anumite zone.

| anonim191 a răspuns:

Da se poate slabi.insa trebuie sa alergi vreo cateva luni si sa pierzi din greutate din tot corpul.nu se poate slabi doar la fata.

| Neo2001 a răspuns:

Vei salbii dar trebuie sa ai rabdare pentra ca poate dura si un an sa ajungi la greutatea ideala si odata cu asta se rezolva toate problemele. Dar trebuie sa gandesti bine daca te descurajezi cu arat penibil nu vei salbi prea curand

| TheTimeKiller a răspuns (pentru Neo2001):

Am ajuns la concluzia asta dupa ce cei din jurul meu mi-au spus-o ...si nici nu am avut timp sa fac prea mult sport in timpul scolii (ieseam doar in weekend afara). 7 ore pe zi, ajungeam la 7 jumate(seara) acasa. Acum eu ma duc sa alerg la 8(dimineata), dar in timpul scolii cred ca trebuie sa ma trezesc la 7 sa am timp si pentru scoala.