| TechnoCocktail a întrebat:

Sunt baiat, am 16 ani,1, 76 inaltime si 62 kg. Schema mea pentru o zi de alimentatie este 3 mese si 2 gustari.Acum pentru ca eu invat dimineata nu o pot respecta in totalitate.Adica iau micul dejun la 9, cand plec o gustare si dupa vine scoala incare imi pot lua doar ceva de la patiserie sau ceva dulce.As vrea sa ma mentin la greutatea asta fara sa ma mai ingras.Beau 3 cani de ceai verde pe zi si cardio 4 zile pe saptamana +sala. Este ok daca mai mananc si ducle?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Eu zic sa nu manci foarte des de la patiserie, mai bine iti pui inca un sandwich, faci sandwich cu paine integrala, sunca - mai bine daca in loc de sunca pui friptura facuta acasa, stii ca nu are atatea E-uri ca mezelurile, si mai manci un iaurt pe langa. Produsele de patiserie sunt ele bune, dar sunt facute cu faina alba care nu este prea buna pentru organism. La fal si alte produse rafinate: zahar, ulei, etc., intotdeauna este mai bine sa folosesti produse naturale.

| Earthquake a răspuns:

Da normal...din moment ce faci efort, si-ti expui musculatura unui stres zilnic, e normal sa consumi ceva dulce. ORgansimul are nevoie de glucide care sunt Combustibil pentru creier si automat pentru musculatura. Deci fara dulce nu e de bine!

| TechnoCocktail explică:

Invat dupa-amiaza scuze!