Foarte buna dieta fara dulciuri, sucuri mai ales ca nu mananci dupa ora 18:00. In rest eu cred ca poti manca normal nu neaparat doar salata mai ales ca faci si sport o sa slabesti repede succes!
Buna iti dau eu propria mea reteta de slabit eu mentionez ca am incercat nenumarate retete nici una nu m-a ajutat:uite in primul rind in afara de apa, apa minerala nu bei altceva adica sucuri ciaiuri cu zahar etc, dimineata bei cafea, sau ceai foarte putin zahar da? si faci 2 felite piine in toaster sau pe plita sau aragaz sa nu fie prajite cu ulei! si feliile alea le maninci cu 2-3 feliute eu stiu salam sunca ce iti place tie dar cu grasime cit mai putina, la prinz o farfurie cu ce vrei tu dar sa nu fie farfuria prea mare, poti minca si cartofi prajiti sau hamburger orice dar sa fie in farfurie mislocie sau mica, apa cit poti de multa, dupa amiaza fructe dar nu ananas, banane sau struguri orice altceva si f important miscare cit mai multa eu merg cam 3-4 km pe zi iar seara iti faci o salata verde(laptuca) cu morcovi rasi,rosi castraveti taiate cubulete o feliuta de cascaval rupta bucatele,ce vrei tu sa mai pui dupa gust,un piept de pui fript sau fiert si rupt bucati si apoi un dresing de iaurt care il iei de la supermarket dar te uiti sa nu are prea multa grasime si calorii, daca nu faci tu unu, iaurt degresat, sare piper un pic marar sau patrunjer mic tocat, usturoi ce iti place si il amesteci, si il torni deasupra apoi iar 1 felie de piine fripta si gata, eu am slabit cam 6-7 kile in 2-3 saptamini.succes
Ionelaa28 întreabă:
pintilie21 întreabă: