| NuAmNicioIdeeDeNumeVorbescSerios a întrebat:

Salut
Sunt baiat, am 16 ani si folosesc ceara de par (in curand banuiesc ca voi folosi si fixativ)
Ideea e ca de la chestiile astea imi fac matreata, dar fara ele parul meu e atat de oribil incat abia pot iesi afara cu el. Ce firme de cosmetice in genul asta imi recomandati, care sa fie strong cat de cat dar sa nu am matreata? Si ce sampon sa iau? Am un head & shoulders de forma unui tub cu cap albastru, culoarea portocalie. In nume suna promitator, dar la primele spalari nu prea. Idei? Va rog

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Încearcă produsele AVON, nu lucrez pentru ei, nu le fac reclamă.
Deasemenea un păr o freză mai scurtă. Mătreața se datorează ueni pieli a capului prea uscată. Un șampon care are la bază ulei de cocos schimbă aceasta. Eu mai fac și altceva. Înainte să mă spăl pe cap, ung părul și frecționez pielea capului cu un unguent pentru piele, lapte de corp, etc. Astfel pielea tratată suportă mai ușor apoi șamponul și nu se desidratează prea tare, nu se unucă și nu mai generează scame, mătreață în aceeași măsură ca înainte.

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti folosi mai bine un gel de par.
In legatura cu samponul eu recomand gerovital antimatreata. Mama mea foloseste si este foarte bun.

| debarasator63 a răspuns:

De ce nu incerci gel de par? Sau poti sa iti schimbi frizura si renunti la cosmeticele de par. In principiu orice sampon antimatreata e ok, depinde de scalp sau de cat de bine ne clatim dupa spalare. Daca matreata persista intreaba la farmacie de sampon pentru matreata.